Kattovaihtoehdot ja -materiaalit

Lasiterassin suunnittelussa kattomateriaalin valinta on erittäin tärkeä ja sen takia tarjoammekin yli 20 eriklaista vaihtoehtoa. Katto on aina oltava lämpöä eristävä, vaikka lasiterassi bolisikin suunniteltu vain kesäkäyttöön. Meidän mielestä karkaistu 1-kertainen lasi ei sovellu lasiterassin kattomateriaaliksi. Meillä on lasivaihtoehtoja, mutta vain 2K ja 3K vaihtoehtoja, vahvuuksilla 25mm, 35mm ja 50mm.

Kestävä valokate on oiva valinta uuden lasiterassisi tai jo olemassa olevan terassin katoksi. Edistyksellisen ja monikerroksisen kennorakenteensa ansiosta Santex-valokate läpäisee valon, estäen kuitenkin samalla häikäisyt ja heijastukset – ei kaipaa kaihtimia tai muita aurinkosuojia. Ainutlaatuinen polykarbonaatista valmistettu, UV-suojattu kennolevy on myös loistava lämmön- ja kylmäneristäjä, mitä parantaa entisestään levykehyksen katkaistut kylmäsillat. Tutustu asennusohjeisiin tästä

Video katon auringonsuojasta TÄSSÄ

Valittavanasi on neljä eri vahvuista kennolevyä; 16, 25, 35 ja 50 mm, ja värivaihtoehtoina kirkas (16 mm), valoa läpäisevä opaavalinvalkea (16, 25, 35 ja 50 mm), valoa läpäisemätön valkoinen (35 mm) sekä savunharmaa (16 mm). Kiinteän katon sijaan voit valita myös 16 mm paksun avattavan katon.

Santex-valokatteella on 10 vuoden väritakuu.

polykarbonaatti.jpg

Vaihtoehtoiset kattomateriaalit

Polylarbonaatti- valokatteen lisäksi valittavanasi on myös valoa läpäisemätön solumuovilevy (35, 50 mm) sekä eristelasi talvipuutarhoihin. Uutuutena tarjolla on myös solumuovieristetty peltikatto (solumuovieristeen paksuus 50, 100 mm). Sisäpuolelta valkoisen elementin värivaihtoehtoina on sinkitty alumiini, punainen ja musta.