Santex-terassilasit on valmistettu karkaistusta turvalasista

Santex Elegance5.8 1-kertainen terassilasi
Yksinkertaisen, paksuudeltaan 4 mm terassilasin lämmönläpäisykerroin (U-arvo) on 5,8 (mitä alhaisempi, sitä parempi lämmöneristyskyky). Elegance on tarkoitettu kesäkäyttöön.

Santex Elegance Energy 1-kertainen energialasi
Elegance energialasin alhainen lämmönläpäisykerroin 3,9 pidentää terassikautta sen molemmista päistä. Selektiivipinnoite saa lämpösäteilyn heijastumaan takaisin huoneeseen. Lisäksi se vähentää huurtumista ja kosteuden tiivistymistä lasin pintaan, sääolosuhteista riippumatta. Lasin paksuus 4 mm.

Santex Elegance+ 2-kertainen eristyslasi 4-8-4 mm
Kaksinkertaisen, 8 mm argon-kaasueristeellä varustetun Elegance+ eristyslasielementin lämmönläpäisykerroin (U-arvo) on 2,9. Lasien paksuus 4 mm. Elegance+ on suunniteltu kevät-kesä- syksy kaudelle.

Santex Elegance+ Energy 2-kertainen energialasi 4-8-4 mm
Elegance+ 8 mm argon-kaasueristeellä ja selektiivipinnoitteerlla. U-arvo todella alhainen 1,7. Lasien paksuus 4 mm.

Santex Superior2.7 2-kertainen eristyslasi 4-14-4 mm
Kaksinkertaisen, 14 mm argon-kaasueristeellä varustetun Superior eristyslasielementin U-arvo on 2,7. Lasien ja karmien alumiiniprofiileissa katkaistut kylmäsillat (ks. kuva). Soveltuu erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön!

Santex Superior1.1 Energy 2-kertainen energialasi 4-14-4 mm
Kaksikertainen energialasi 14 mm argon-kaasueristeellä ja selektiivipinnoitteella . Lasien paksuus 4 mm. U-arvo huippualhainen 1,1. Lasien ja karmin alumiiniprofiileissa katkaistut kylmäsillat (ks. kuva). Soveltuu erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön!

Erikoislasit
Perusvalikoimamme lisäksi toimitamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan myös mm. erityyppisiä aktiivilaseja sekä eri värisävyvaihtoehtoja.

Katkaistu kylmäsilta
Kaikki Santex Superior lasiprofiilit on varustettu katkaistuilla kylmäsilloilla, mikä parantaa terassin lämmöneristyskykyä huomattavasti. harjatiiviste.png