Santex-terassilasit on valmistettu karkaistusta turvalasista

Santex Elegance – 1-kertainen terassilasi
Yksinkertaisen, paksuudeltaan 4 mm terassilasin lämmönläpäisykerroin (U-arvo) on 5,8 (mitä alhaisempi, sitä parempi lämmöneristyskyky), mikä tekee siitä erinomaisen valinnan keväästä syksyyn kestävälle terassikaudelle.

Santex Elegance Energy – 1-kertainen energialasi  
Elegance-energialasin alhainen lämmönläpäisykerroin 3,9 pidentää terassikautta sen molemmista päistä. Sen ainutlaatuinen, läpinäkyvä tinaoksidipinnoite saa lämpösäteilyn heijastumaan takaisin huoneeseen. Lisäksi se estää tehokkaasti huurtumista ja kosteuden tiivistymistä lasin pintaan, sääolosuhteista riippumatta. Lasin paksuus 4 mm.

Santex Elegance Plus – 2-kertainen eristyslasi 4-8-4 mm
Kaksinkertaisen, 8 mm argon-kaasueristeellä varustetun Elegance Plus -eristyslasielementin lämmönläpäisykerroin (U-arvo) on 2,9. Lasien paksuus 4 mm.

Santex Elegance Plus Energy – 2-kertainen energialasi 4-8-4 mm
Elegance Plus –lasi 8 mm argon-kaasueristeellä ja ainutlaatuisella tinadioksipinnoitteisella.  U-arvo todella alhainen 1,7. Lasien paksuus 4 mm.

Santex Star – 2-kertainen eristyslasi 4-14-4 mm
Kaksinkertaisen, 14 mm argon-kaasueristeellä varustetun Star-eristyslasielementin U-arvo on 2,7. Lasien paksuus 4 mm. Lasien alumiiniprofiileissa katkaistut kylmäsillat (ks. kuva). Soveltuu erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön!

Santex Star Energy – 2-kertainen energialasi 4-14-4 mm
Kaksikertainen energialasi 14 mm argon-kaasueristeellä ja ainutlaatuisella tinadioksipinnoitteella. Lasien paksuus 4 mm. U-arvo huippualhainen 1,1. Lasien alumiiniprofiileissa katkaistut kylmäsillat (ks. kuva).  Soveltuu erinomaisesti myös ympärivuotiseen käyttöön!

Erikoislasit
Perusvalikoimamme lisäksi toimitamme asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan myös mm. erityyppisiä aktiivilaseja sekä eri värisävyvaihtoehtoja.

Katkaistu kylmäsilta
Kaikki Santex Star -lasiprofiilit on varustettu katkaistuilla kylmäsilloilla, mikä parantaa terassin lämmöneristyskykyä huomattavasti. harjatiiviste.png